Купете веб простор и домен во

Bourne Hosting

Одсега кај нас по одлични цени заземете си го местото на нашиот сервер.
Со секој премиум хостинг пакет добивате БЕСПЛАТЕН ДОМЕН!

Купете веб простор и домен во

Bourne Hosting

Одсега кај нас по одлични цени заземете си го местото на нашиот сервер.
Со секој премиум хостинг пакет добивате БЕСПЛАТЕН ДОМЕН!

Купете веб простор и домен во

Bourne Hosting

Одсега кај нас по одлични цени заземете си го местото на нашиот сервер.
Со секој премиум хостинг пакет добивате БЕСПЛАТЕН ДОМЕН!

ХОСТИНГ ПАКЕТ ПО ВАШ ИЗБОР Ви нудиме одличен квалитет за најефтини цени!

BASIC

1,990ден /ГОДИШНО НАРАЧАЈ
 • 1GB Хостинг Простор
 • 5GB Bandwidth
 • 1 Domains
 • 5 E-mail адреси
 • 5 Бази на податоци
 • 1 Subdomains
 • Бесплатни Алатки за сајтови
 • Бесплатен Домен регистар
 • 24/7/365 Поддршка
 • Бесплатни Маркетинг & SEO Алатки
 • 99.9% Активна служба

BRONZE

3,990ден /ГОДИШНО НАРАЧАЈ
 • 5GB Хостинг Простор
 • 100GB Bandwidth
 • 3 Domains
 • 15 E-mail адреси
 • 10 База на податоци
 • 10 Subdomains
 • Бесплатни Алатки за сајтови
 • Бесплатен Домен регистар
 • 24/7/365 Поддршка
 • Бесплатни Маркетинг & SEO Алатки
 • 99.9% Активна служба

SILVER

9,990ден /ГОДИШНО НАРАЧАЈ
 • 20GB Хостинг Простор
 • 400GB Bandwidth
 • 10 Domains
 • Неограничено E-mail адреси
 • Неограничено База на податоци
 • 30 Subdomains
 • Бесплатни Алатки за сајтови
 • Бесплатен Домен регистар
 • 24/7/365 Поддршка
 • Бесплатни Маркетинг & SEO Алатки
 • 99.9% Активна служба

GOLD

15,990ден /ГОДИШНО НАРАЧАЈ
 • 250GB Хостинг Простор
 • 1TB Bandwidth
 • 30 Domains
 • Неограничено E-mail адреси
 • Неограничено База на податоци
 • Неограничено Subdomains
 • Бесплатни Алатки за сајтови
 • Бесплатен Домен регистар
 • 24/7/365 Поддршка
 • Бесплатни Маркетинг & SEO Алатки
 • 99.9% Активна служба

ЗОШТО ДА ГО ХОСТИРАТЕ ВЕБ САЈТОТ КАЈ НАС?

99.9% Uptime Гаранција

99.9% Достапност на нашите сервери во секое време.

Информациите се безбедни

Сите ваши информации и податоци се на безбедно ниво и се заштитени со правила за заштита на податоци.

cPanel Контрол панел

cPanel + WHMCS контролен панел за одлично менаџирање и контролирање на вашите апликации.

Брз и оптимизиран Веб Сајт

Нашите сервери се оптимизирани за брзо вчитување на веб сајтовите.

ЕМАИЛ Адреси

Ви нудиме бесплатни професионални ЕМАИЛ адреси.

100+ еден клик апликации

На нашиот контролен панел имате 100+ скрипти кој се инсталираат со еден клик.

Редовен Backup

Имате гарантиран секојдневен backup на вашите податоци.

24×7/365 Поддршка

Нашиот тим и нашата поддршка се грижи за вашите проблеми и нејаснотии.

Најефтини и најбрзи

Според статистиката ние сме најефтините и најбрзи , но најбитното нудиме најдобри решенија.

Што имаме да ви понудиме

ХОСТИНГ

Нашиот веб хостинг е еден од најдобрите на балканот.

Ви нудиме одлични решенија и пакети за вашиот бизнис и за вашата работа по одлична цена и со едноставно и брзо плаќање кое се одвива на годишно ниво , а тоа е предност за трошоците за провизии.


Прочитај повеќе

ВЕБ САЈТОВИ

БОУРНЕСОФТ ви нуди изработка на веб сајтови и софтверски решенија.

Долгогодишното работење со e-commerce веб решенија ни докажува за тоа дека сме врвни мајстори за изработка на професионални сајтови за најбрзо време.


Прочитај повеќе

ДОМЕНИ

Асортиман на сите европски и светски домени.

Ви ги нудиме сите европски и светски домени само кај нас по одлична цена и со гаранција за сите ваши податоци.


Прочитај повеќе
Безбеден 24/7 Веб Хостинг

Сигурен со CloudLinux 24/7


Изберете најдобар партнер Reseller Хостинг

Оптимизирано максимално


Осигурајте си ги вашите податоци Cloud Хостинг

Ние се грижиме за вашите податоци да бидат достапни засекогаш


Повеќе од 100 апликации со 1 клик за инсталација